Stadswandeling Zierikzee

Stadswandeling Zierikzee met gids

Mocht u nieuw zijn in Zierikzee of hier al jaren wonen, de stadswandeling Zierikzee is zeker de moeite waard!

Zierikzee heeft een binnenstad met een rijke historie. Het oude stadhuis, het centrum met zijn terrasjes en de havens zijn een van de vele toeristische trekpleisters, daarnaast beschikt Zierikzee over een aantal prachtige middeleeuwse stadspoorten die een glimp geven van hoe de stad er vroeger uit gezien moet hebben tijdens de Gouden Eeuw.

De unieke plekken in Zierikzee hebben stuk voor stuk een verhaal te vertellen, van de tijd van monniken en ridders tot de tijd van de watersnoodramp in 1953.

Onze gidsen zijn er om deze verhalen persoonlijk aan u te vertellen tijdens de stadswandeling in Zierikzee, zodat u een beter beeld kan krijgen van niet alleen de historie maar ook het karakter van de stad.

Kijk op https://www.zierikzee-monumentenstad.nl/ voor nog meer informatie over Zierikzee.

Mocht u tijdens de stadswandeling vragen hebben dan kunt u die uiteraard gerust stellen aan onze gids, en weet hij of zij het antwoord niet? Dan zullen we uiteraard terug bij u komen om u alsnog van de nodige informatie te voorzien.

 

Een stadswandeling boeken

De stadswandeling Zierikzee vertrekt vanaf parkeerplaat Havenpoort P1. Op dit moment lopen wij enkel Privétours. U kunt contact opnemen met ons via ons contact formulier, deze vind u hier.