Privétour

Privétour Zierikzee met gids

Ontdek alle verborgen parels en de hoogtepunten van Zierikzee, samen met jouw eigen gezelschap. Met de privétour van City Tours Zierikzee heb je een eigen gids die jullie alles vertelt over deze toffe stad.

Bezoek je Zierikzee met een grote groep of wil je de stad juist met een kleiner gezelschap verkennen? De privé stadswandeling Zierikzee is maatwerk en kan dan ook volledig op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd worden.

Net als bij de standaard tour, maak je ook tijdens de privétour een prachtige wandeling door het historische centrum van Zierikzee. Onze ervaren gids vertelt uitgebreid over de vele monumenten en highlights in de stad.

Zo bezoek je zeker de Dikke Toren, de authentieke stadspoorten, de Beuze en het Gravensteen. Die laatste was eerst het huis van de graaf. Daarna is dit de gevangenis geworden, de oudste in Zeeland. Je kunt je wel voorstellen hoeveel hierover te vertellen is.

Wist je trouwens dat de drie stadspoorten van Zierikzee de enige middeleeuwse poorten in Nederland zijn, die sinds de 16e eeuw niet meer zijn gewijzigd? Echt een uniek stukje cultuur dat je absoluut niet mag missen dus!

Stadsgids vertelt over Zierikzee

Stadswandeling op maat

Het uitgangspunt van de privétour is dezelfde route als de standaard stadswandeling. Net als bij die route ontdek je alle highlights van monumentenstad Zierikzee.
Bij de privétour is het echter wel mogelijk om de route of tijdsduur aan te passen zodat de tour helemaal is afgestemd op jullie gezelschap.

Hierdoor is deze variant ook geschikter voor minder validen: voor de wandeling kan een lager tempo worden aangehouden, zodat je met meer rust kunt genieten van alle geheimen en verhalen die de gidsen over Zierikzee kunnen vertellen.

Maar ook voor grotere of juist kleinere groepen is een privétour heel geschikt. Je ontdekt de stad en al haar hoogtepunten met jullie eigen gezelschap en privé gids. Wil je meer zien dan in de standaard tour? Het is bij de privétour mogelijk om de route aan te passen of uit te breiden zodat de stadswandeling helemaal aansluit bij jullie wensen.

Denk er ook eens aan om de stadswandeling culinair af te sluiten, bijvoorbeeld met een wijnproeverij, een kop koffie met gebak op een van de leuke terrasjes of een lekkere lunch.

Praktische informatie over de privétour

Zoals eerder al aangegeven, is de privétour aan te passen naar eigen wens en mogelijkheden. Onderstaande punten zijn dan ook het uitgangspunt maar kunnen altijd worden afgestemd op jullie gezelschap.

 • Start, afstand en duur in overleg*
 • Privégids
 • Thema in overleg
 • Eigen gezelschap
 • Kosten :
  1 t/m 6 personen: € 60,00
  Vanaf 7 personen: € 10,00 per persoon
 • Vertrek: vanaf P1 Havenpoort (tenzij anders gewenst*)
 • Geschikt voor kinderen
 • Geschikt voor minder validen
 • Honden toegestaan

*geef bij het online boeken bij de opmerkingen aan welke starttijd, start- en eindplaatsen je graag wilt aanhouden.

Onze gidsen spreken verschillende talen. Het is naast Nederlands, ook mogelijk om de stadswandeling met gids te boeken in het Engels, Duits, Italiaans of Frans.

Wil je ontdekken welke verborgen pareltjes Zierikzee te bieden heeft? Boek dan nu de stadswandeling door het historische centrum met een van onze gidsen. We hopen je snel te zien!

Boek je tour online

Gebruik onderstaande formulier om makkelijk en snel online een tour te boeken. Vul de benodigde gegevens in en je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Kalender word geladen......

Gewenste starttijd:

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Gewenste taal van de tour:

Aantal personen:

Eventuele vragen of opmerkingen:

Prijs: 0,00

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden