FAQ

Veelgestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen over de mogelijkheden van een stadswandeling. Denk hierbij aan de duur van een tour, de locatie van vertrek en natuurlijk de inhoud van een tour. Daarom hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet om je wat meer informatie te geven over de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een stadswandeling bij City Tours Zierikzee?

De stadswandelingen door Zierikzee duren doorgaans 75 minuten. Het kan zijn dat de tour iets uitloopt, dit heeft te maken met het aantal vragen en het wandeltempo.

Vanaf welke locatie in Zierikzee vertrekken de stadswandelingen?

De tours vertrekken vanaf P1 Havenpoort, onze gids wacht hier aan de kant van de trappen. Mocht je met ons een ander vertrekpunt hebben afgesproken dan vertrekken we uiteraard vanaf het afgesproken vertrekpunt.

Hoe kunnen we een stadswandeling bij City Tours Zierikzee boeken?

Je mag ons altijd via het contactformulier benaderen voor het boeken van een tour. Daarnaast is het heel eenvoudig om online een tour boeken en betalen. Via de website is het mogelijk om een standaard tour of een privétour te boeken.

Wat kan ik tijdens de stadswandeling door Zierikzee verwachten?

Terwijl je geniet van een heerlijke wandeling, vertelt onze ervaren stadsgids je alles over de bezienswaardigheden in Zierikzee. De tour is natuurlijk niet compleet zonder leuke anekdotes, humor en wetenswaardigheden. Natuurlijk bezoek je tijdens de stadstour alle bekende highlights. Maar ook zeker zo leuk zijn de minder bekende plekjes. Deze “verborgen pareltjes” zijn dan weliswaar minder bekend maar absoluut de moeite waard.

Kan ik mij als gids bij jullie aanmelden om stadswandelingen in Zierikzee te geven?

Dat is mogelijk, stuur ons in dat geval een berichtje via het contactformulier en we zullen contact met je opnemen.

Kan ik een stadswandeling reserveren voor meer dan 25 personen?

Dat is mogelijk, in dat geval spreken we over een groepstour. Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier. Vergeet niet de datum van de tour, tijd en met hoeveel personen de tour wordt gelopen te vermelden. We zullen je bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Kunnen mensen met een beperking ook meelopen met de tour?

De tour is voor iedereen beschikbaar. Indien de gids rekening moet houden met bijvoorbeeld het spraaktempo of wandeltempo, dan is het prettig voor de gids als dit van te voren kenbaar wordt gemaakt. Uiteraard is dit niet verplicht.

Is de stadswandeling in Zierikzee geschikt voor kinderen?

De wandeling is geschikt voor kinderen. Als er jonge kinderen meelopen is het fijn als we het van te voren weten zodat de gids hier rekening mee kan houden tijdens de tour zodat het nog leuker voor de kinderen wordt.

Wat is het verschil tussen een standaard tour en privé tour?

De standaardtour wordt in het hoogseizoen elke zaterdag om 11:00 gelopen. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Een privétour kan worden geboekt als u liever alleen met een gids loopt zonder dat hier andere mensen bij aansluiten. Ideaal voor grotere groepen of bedrijfsevenementen. De privétour 24/7 te boeken (afhankelijk van de beschikbaarheid van de gids).

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

a. Annulering door de Klant dient schriftelijk te gebeuren.
b. Bij annulering door de Klant gelden de volgende restitutievoorwaarden:

  • Bij zeer slechte weersvoorspellingen kan de tour tot 2 dagen van te voren worden geannuleerd.
  • Als de definitieve bevestiging met de factuur naar de klant is verzonden kan een tour niet meer geannuleerd worden; wel kan altijd overleg plaatsvinden.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwaarden kunt u vinden op de pagina Algemene Voorwaarden.

Zierikzee wandeling

Direct een tour boeken?

Wil je het échte Zierikzee ontdekken? Onze gidsen vertellen je alles wat je wilt weten!